Studentpresent: Tips på den perfekta gåvan till studenten

Smycken, upplevelser och prylar i olika prisklasser

Publicerad:
Uppdaterad:

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Kommersiell text (läs mer här)

Sjung om studentens lyckliga dag! Äntligen dags för utspring för årets alla studenter. Kan du inte vara med på mottagningen men vill ändå ge en gåva?

Här får du 9 bra tips på uppskattade studentpresenter.

Klocka

Foto: Burker

En fin klocka är ofta en uppskattad present som håller i många år och blir ett fint minne från studenten. Här är en smalare variant från Burker i lyxig guldfärg. Mixa och matcha med armband eller andra smycken för en perfekt present.

Laddar ...

Vinglas

Foto: Nordic Nest

Vackra glas att fylla på flytta hemifrån-lådan är alltid en bra present. Vitvinsglasen i serien Karlevi från Scandi Living har en mjukt, rundad kupa som blir fin att kombinera med både klassiskt eller modernt porslin. Komplettera gärna med övriga glas ur samma serie, till exempel rödvinsglas eller ölglas.

Laddar ...

Halsband

Foto: Jane Koenig

Överraska med ett vackert smycke i examenspresent. Här är ett hjärtahänge med 16 briljanter och 18 karat vitguld. Fint att kombinera med andra smycken eller hålla det enkelt. Blir ett fint minne från studenten.

Laddar ...

En bra kokbok

Foto: Bonnier Fakta

Alla behöver vi laga mat, speciellt studenter som plötsligt ska klara sig själva. Här är ett smart boktips uppdelad i sex kapitel som rymmer hela 80 recept med allt-i-ett-rätter som sköter sig själva i ugnen medan du sysslar med annat, enkla och snabblagade soppor, festligare rätter som sätter guldkant på vardagen, matiga mellanmål i hast, samt lättlagade och väldigt mumsiga bakverk och desserter – alla med Jennys signum: klassiker med en unik twist.

Laddar ...

Hörlurar

Foto: Happy Plugs

Smarta hörlurar designade för musikälskare och resenärer. Njut av tystnaden i alla miljöer med dessa aktiva brusreducerande hörlurar. Styrs med touchkontroll och har upp till 7 timmars batteritid som kan förlängas till 38 timmar med det medföljande laddningsfodralet.

Laddar ...

Knivset

Foto: Global

Köksprylar i hög kvalitet är en bra investering för alla studenter. Här är ett vasst knivset som består av en santokukniv och en liten allkniv. Santoku är en japansk knivmodell som har många likheter med en klassisk kockkniv. Du kan använda kniven till att skära, hacka och tärna de allra flesta råvaror. Allkniven är bättre lämpad för finstilt arbete, till exempel att hacka lök, chili, örter och mindre frukter.

Laddar ...

En upplevelse

Foto: Greatdays

Vad drömmer studenten om? Snabba motorer, häftiga upplevelser eller kanske avkopplande massage? Ge bort ett presentkort på en upplevelse och låt studenten själv uppfylla sina drömmar i friheten.

Köp upplevelse eller presentkort hos Greatdays här. [Extern länk]


Publicerad:

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

MER OM FAMILY