Resevagnarna du inte vill vara utan

Små kompakta resevagnar för alla äventyr

Artikeln innehåller annonslänkar

En resevagn ska vara enkel att fälla ihop, liten och smidig och samtidigt vara en mysig och skön plats för ditt barn. Vi har listat resevagnarna som du enkelt kan ta med på resan.

Det är många som drömmer om att resa bort jus nu. Men att resa med en stor barnvagn, det är det färre som drömmer om. Med en resevagn underlättar du storleken på ditt bagage, utan att kompromissa på ditt barns komfort. Vi listar resevagnar i olika prisklasser, modeller och märken som passar alla dina resedrömmar.

Bugaboo Butterfly

En otroligt nätt och kompakt vagn som får plats i bagageutrymmet på flyget eller tåget. Vagnen har en utfällbar sufflett med ett ventilationsfönster, en extra stor sittdel med ställbart rygg-och fotstöd och har en stor bagagekorg som tar upp till 8 kg. Resevagnen går enkelt att fälla ihop och kan sedan bäras som en väska. Läs mer och köp här! (Annons)

Babyzen Yoyo+

Den nya Yoyo+ är lite nättare än den tidigare varianten och passar perfekt för dig som är på resande fot. Resevagnen går att fälla ihop på ett ögonblick och det ingår dessutom en förvaringsväska så du lätt kan stuva upp vagnen som vilket bagage som helst. Resevagnen tar upp till 22 kg, har ett 5-punktsbälte och är gjord med ett vattenavstötande och UV-skyddande tyg. Det finns även en smart ficka med dragkedja baktill på suffletten, så du snabbt och enkelt når det viktigaste. Otroligt smidigt när du vill ha exempelvis pass och plånbok nära till hands. Läs mer och köp här! (Annons)

Phil & Teds go

Superlätt vagn som bara väger 5 kg och som enkelt fälls ihop och tar lite plats. Vagnen tar en maxbelastning på 15 kg och passar barn från 6 månader upp till cirka 4 år. Vagnen säljs med en kompletterande dyna, läs mer och köp här. (Annons)

Fillikid Styler resevagn

Det här är en bra resevagn till budgetpris. Resevagnen har svängbara framhjul, justerbart fotstöd och en utfällbar sufflett. Vagnen är även utrustad med en 5-punktsele och har en varukorg som tar upp till 4,5 kg. Maxvikten för barnet är 15 kg. Läs mer och köp hos Babyland här! (Annons)

Baby jogger city tour 2

Det är kanske inte för inte den här resevagnen har utsetts till bäst i test. Den är enkel att fälla ihop och lätt att bära med sig. Dock går den inte in som handbagage om du inte skruvar av hjulen vilket du enkelt kan göra vid behov. Resevagnen har även en härlig sittyta med fullt liggläge och en smart lång sufflett med utvikbar solkeps. Maxvikten är 22 kg och vagnen passar tack vare sitt ställbara fotstöd barn från 6 månader till 4 år, så länge inte maxvikten överskrids. Läs mer och köp här! (Annons)

Bubblare: Courier 2-Sits Cykelvagn

Det här kanske tekniskt sett inte räknas som en resevagn, men ska du ut på cykeltur är det ändå värt att ta en titt. Tack vare den stora sitsen kan två barn bekvämt mysa in sig samtidigt. Inuti är det inbyggt väderskydd och vadderade selar. Det som gör den här extra fiffig är att den går att omvandla till allt möjligt. Du kan ha den som cykelvagn för barnen, omvandla till en barnvagn, ha den som en lastvagn med inbyggda fästpunkter och kan med tillval även omvandla den till en hundvagn. Superfiffigt för hela familjen. Läs mer och köp här! (Annons)

Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S. Barsotti
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET