”Jag mår piss av vita liberaler”

Liv och Caroline har blivit allergiska mot nätaktivism

Av: kultur@aftonbladet.se

Publicerad:
Uppdaterad:

Detta är en kulturartikel som är en del av Aftonbladets opinionsjournalistik.

KULTUR

I veckans avsnitt reder Caroline ut vad Lana del Rey och Anders Tegnell har gemensamt samt pratar om nätaktivism, BLM, glamour och den icke hashtag-vänliga svenska rasismen. Liv har sett tv-serien Normala människor och har några tips till lyssnarna.

”En varg söker sin pod” görs av Liv Strömquist och Caroline Ringskog, och är en av Sveriges mest omtalade poddar, och en del av Aftonbladet Kulturs utbud.

AFTONBLADETS NYA PODCASTSPELARE - SÅ FUNGERAR DEN!

Vi satsar hårt på att ge våra användare bästa innehåll och bästa upplevelse även när det gäller ljud. Därför har vi byggt en egen poddspelare. Det här är första versionen och den fungerar än så länge exklusivt för dig som surfar i Aftobladets app i iPhone.

Q&A:

1. Kan jag lyssna och samtidigt surfa vidare?
– Ja absolut. Klicka bara på ”play” så hamnar spelaren i en tunn banner längst ned på din skärm. Tips: Klicka på infällda spelaren så öppnar sig möjligheten att spola fram eller bak.

2. Vad händer om jag stänger ned appen? Kan jag lyssna vidare senare och hur hittar jag avsnittet igen?

– Svar JA. Nästa gång du öppnar appen igen så ligger spelaren kvar längst ned på skärmen. Bara att fortsätta lyssna där du slutade.

3. Om jag stänger ned spelaren, hur hittar jag podcast-avsnittet igen?

– Om du klickat på krysset och stängt spelaren, så hittar du dina påbörjade avsnitt under fliken meny, knappen i mitten längst ned. Klicka på meny så ligger dina påbörjade avsnitt där.

Fler frågor: Mejla gustav.holmstrom@aftonbladet.se

Publicerad:

Kultur

Prenumerera på Kulturens nyhetsbrev

Aftonbladets kulturchef Karin Petterson guidar till veckans viktigaste kulturhändelser och mest intressanta idédebatt.