
Natur & Kultur
Condiments
279,00 kr
Tillfälligt slut
Med bara två ingredienser gör du enkelt Markiz Taintons smakrika och heta chiliolja.
Servera till kött, fisk, kyckling, grönsaker – ja till allt som kan må bra av lite extra smak och hetta!
För att vispa ihop kocken Markiz Taintons supersnabba chiliolja behövs bara två ingredienser: olivolja och den nordafrikanska kryddan harissa.
– Har ni inte harissa hemma så går det bra med vilken chilipasta som helst, säger Markiz.
I klippet visar hon exakt hur du går tillväga för att göra oljan – så att du enkelt kan servera den till middag redan ikväll.
– Den är perfekt att bara ställa fram på bordet så får alla som älskar hetta bara toppa sin mat, säger hon.
Natur & Kultur
Condiments
279,00 kr
Tillfälligt slut
5 min
15 min
1 h 40 min
20 min
20 min
1 h 30 min
35 min
30 min
45 min
40 min
1 h 5 min
1 h 30 min