Torkad ramslök – så torkar du i ugnen

Av Nina Kindbro

(11)

Vad tycker du?

Torkad ramslök – så torkar du i ugnen

Ramslöksblad går utmärkt att torka och smula ner i en kryddburk. Lägg ut bladen på ett bakplåtspapper och torka i ugnen cirka 30 minuter så kan du njuta av smaken av ramslök året runt.

Torkad ramslök kan blandas med salt eller användas som egen krydda.

Ingredienser

  • 60 bladramslök, cirka

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Torkad ramslök – så torkar du i ugnen

Nina Kindbro

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.