Knepet när du saltat maten för mycket
Matprofilen visar tipset i videoklippet
Har du råkat översalta din sås eller gryta? Inga problem! I videoklippet visar kocken Markiz Tainton hur du enkelt får bort saltet – och räddar middagen.
Markiz Taintons tv-program på tv-kanalen Godare
När Markiz Tainton, 34, lagar mat är kärlek bästa kryddan. Köket ska dofta av syrlig citron och vara fyllt av färgstarka grönsaker och spännande råvaror.
Markiz Tainton är känd från ”Sveriges Mästerkock” och är idag en omtyckt matkreatör. I Godare-programmet ”Markiz Tainton” bjuder hon på mat från världens alla hörn. Till exempel lyxigt goda tapas – biffsashimi och räkor med ”chimichurri”.
Publisert:
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE

Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan

Så får du fryst fisk att smaka lika gott som färsk

Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott

Tricket som tar kryddorna till en ny nivå

Laga Markiz krämiga pasta





50 min

Markiz Taintons knep innan du steker kycklingen

Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt

Därför ska du aldrig riva vitlök
Superenkel middag: Laga allt i en gryta





1 h 10 min
Vad blir det till middag?

Biffsashimi och räkor med chimichurri-topping





2 h
Vanliga missen många gör när de steker

Läs chatten om helgens godaste grillmat med Markiz Tainton

Packat för picknick – Markiz Tainton tipsar
Flankstek med ugnsbakad blomkål





1 h 15 min
Markiz goda kyckling





35 min
Chiliolja som förhöjer smaken på allt
Så får du perfekt couscous som Markiz
Vindaloo med grillade lammspett, naanbröd och rostade nötter





1 h 30 min
Jordgubbssalsa – perfekt till grillat





20 min
Vad ska du laga i helgen? Chatta med Markiz
Melonslush med lime och mynta





10 min
Citronknepet som lyfter smakerna – på nolltid





15 min