Så gör du perfekta julköttbullar
Julköttbullar – på julafton vill vi njuta av kryddiga, goda och helt perfekta köttbullar till julbordet. Här är kocken Mattias Larssons bästa knep för köttbullssuccé.
Ingredienser
- 0,5 Lök, gul
- 1 klicksmör
- 3 mskmjölk
- 1 mskStröbröd
- 400 gBlandfärs
- 1 ägg
- 2 ansjovisfiléer, finhackade
- 2 tskSvensk senap
- 2 tskljus sirap
- Salt och svartpeppar
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Mattias Larsson
Mat ska vara gott, inte svårt. Det är mottot när Mattias Larsson står i köket. Han är kock, måltidsinspiratör och har författat en rad kokböcker. I programmet ”Godare knackar på” bjuder han på härliga middagsmenyer.
Visa 59 recept