Så väljer du bästa pizzaosten

Pizzabagaren visar i klippet

Av: 

Aftonbladet

Pizzarecept

Med rätt formaggio tar du enkelt pizzan till nästa nivå.

Här ger bagaren Davide Di Bella sina tre bästa tips för den perfekta pizzaosten.

– Genom att göra detta så ser det mycket finare ut och smakar mycket bättre, säger han i klippet.

En riktig pizzaklassiker

Pizza – Vesuvio är en av Sveriges popouläraste pizzor. Godast blir det förstås om du gör den själv. Varsågod, här är recept på en riktig pizzaklassiker med skinka och ost.

Vesuvio - klassisk pizza.

Pizza bianco med löjrom

”Pizza med löjrom är lyx, lyx, lyx! Man tänker sällan på att servera champagne till pizza, men här passar det verkligen perfekt med ett glas bubbel!”

ANNONS

Missa inte: De nya muminmuggarna "ABC" finns hos Nordic Nest – förhandsboka nu innan de tar slut!

Extern länk från Nordic Nest

Köp här!

Pizza bianco på Tareq Taylors vis.
Publisert:

LÄS VIDARE

Så gör du italiensk tomatsås till pizza

ÄMNEN I ARTIKELN

Pizzarecept

Italiensk mat

MER OM GODARE

Så gör du äkta italiensk tomatsås till pizza

10 min

Friterad pizzadeg med nutella

15 min

Glögg-spritz – festligt och bubbligt

2 min

Sveriges populäraste pizza: ”Säljer två i sekunden”

Se våra mest gillade recept

Knepet med färsen för den bästa hamburgaren

45 min

Hemligheten bakom den perfekta pannacottan

Så får du perfekt couscous som Markiz

Kockens guide till godaste fläskköttet

Kockens smarta knep för krämigare äggröra

Enkel avokado- och mangoglass

Markiz knep för att lyckas med friterad fetaost

De sju värsta förolämpningarna mot italiensk mat

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Våffeljärn för frasiga våfflor – fina köptips

Teriyakisås på bara fyra ingredienser

Så gör du enkelt festliga chokladskålar

Janssons frestelse – krämig och varm

1 h

Bjud på romantisk meny till alla hjärtans dag

Här finns världens godaste mat

Chatt om julgodis med Cecilia H Larsson

45 min

Så blir pajskalet perfekt frasigt

Så lyckas du med din gryta – Tareq Taylor bäst tips

Mauri återskapar glassarna vi minns

Så delar du på hummern som ett proffs