Rödbetspaj på kikärtor, fetaost och rosmarin
2 h
Rödbetor och fetaost passar perfekt ihop. Tricket med det här receptet är att man tillagar grytbasen och rödbetorna var för sig, så att inte hela grytan blir färgad av rödbetorna.
Recept av Lena Söderström, ur boken ”Grytor - från lättlagat till lyx” (Semic).
Foto: Stefan Weittanen.
Av: Aftonbladet
2 h
45 min
1 h 15 min
45 min
15 min
1 h 10 min
40 min
20 min
30 min
1 h
30 min
20 min
30 min
35 min
1 h
40 min
1 h 20 min
1 h
2 h
45 min
1 h 15 min
45 min
15 min
1 h 10 min
40 min
20 min
30 min
1 h
30 min
20 min
30 min
35 min
1 h
40 min
1 h 20 min
1 h