Ingredienser
Chilipicklad gurka
- 1 Chilifrukt
- 1 dlÄttika 10% Dunk, 12 %
- 1 dlströsocker
- 2 dlVatten
- Salt
- 200 gGurka
Kyckling
- 600 gKycklinglårfilé
- 2 ägg
- 1 dlVetemjöl
- 2 dlPanko ströbröd
- Olja, att friter i
- Salt
Currykräm
- 0,5 Äpple
- 2 dlCrème fraiche
- 1 mskHonung
- 1 mskCurry
- Salt
Till servering
- blandsallad
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.