Kanapéer med sill och löjrom.

Foto: SAMUEL UNÉUS

Potatiskanapéer med sill, gräddfil – toppad med löjrom

3,4 (10 röster)

Julen 2020

”Kanapéerna blir som små munsbitar före maten. Hemma hos oss brukar vi ta ett glas champagne som fördrink på julafton”, säger Årets kock Ludwig Tjörnemo.

Potatiskanapéer med inlagd sill och gräddfil, toppad med löjrom och dill

  • Ingredienser

  • 6 små potatisar
  • 4 msk gräddfil
  • 6 bitar löksill, inlagd
  • 6 tsk löjrom
  • dill

Gör så här

Aftonbladet

/

Mat & Dryck

/

Julen 2020

LÄS VIDARE

Pepparkaka med ädelostkräm

ÄMNEN I ARTIKELN

Julen 2020

Recept

Förrätt

Julmat

MER OM GODARE

Sill smaksatt med svarta vinbär och enbär

1 h 5 min

Jessica Frejs enkla och snabba tips inför jul

Smaksätt med fänkål och dill - en superkombo!

1 h 10 min