Pankopanerad rotselleri med brynt hollandaise

Av Godare

(1)

Vad tycker du?

Pankopanerad rotselleri med brynt hollandaise

Pankopanerad rotselleri med brynt hollandaise. Läckert frasig panering på skivor av rotselleri. recept från Knalleborgs förskola på Ekerö. Rätten ger ett klimatavtryck på 0,6 kg CO2e per portion enligt Carbon cloud.

Pankopanerad rotselleri med brynt hollandaise

Ingredienser

  • 1 rotselleri, stor
  • 1,5 dlVetemjöl
  • 2 ägg
  • Salt och svartpeppar
  • 2,5 dlPanko ströbröd
  • 0,5 dlolja, till stekning

Brynt hollandaise

  • 100 gSmör
  • 2 äggulor
  • 0,5 mskVitvinsvinäger
  • 0,5 mskcitron, pressade saften
  • 1 dlRapsolja
  • Salt och vitpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pankopanerad rotselleri med brynt hollandaise