Persikohalvor med grädde och mandelspån, enkelt och gott.
Persikohalvor med grädde och mandelspån, enkelt och gott.

Persikohalvor med grädde och mandel

2,8 (74 röster)

Bjud på desserten med persika, grädde och mandel

Recept

Persikohalvor med grädde och mandelspån är efterrätten du snor ihop på 10 minuter. Öppna burken, vispa grädde, rosta mandelspån, lägg upp på fat, färdigt! Snabbare blir det knappt och gott är det i all sin enkelhet.

Persikohalvor med grädde och mandel

  • Ingredienser

  • 1 burk persikohalvor i sockerlag
  • 2 dl grädde
  • 50 g mandelspån

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

Mangoglass på bara fyra ingredienser

ÄMNEN I ARTIKELN

Recept

Fika recept

Svenska recept

MER OM GODARE

Efterrätter du fixar på ett kick

Bjud på nostalgisk 1970-talsmeny

Semmelkladdkaka – ljuvligt gott

Pärontarte – ljuvliga smaker av mandel och päron

2 h 30 min

Rabarberkaka med mandel

1 h

Clafoutis – fransk delikatess med körsbär

1 h

Bakat äppelmos – laga enkelt i ugn

Hallonpaj med mandel

40 min

Lär dig göra bakverk som i Frankrike

10 härliga recept på tårta för alla tillfällen

Snabb chokladfudge på tre ingredienser

20 min

Veganskt julfika med Mattias Kristiansson

Matchapulver – 5 tips på vad du kan göra med matcha

Mazarinkaka – glaserad saftig sockerkaka

1 h 30 min

Hastbullar – nybakat snabbt och enkelt

20 min

Chicken and waffles – amerikansk mat

1 h 30 min

Frossa i läckerheter – perfekt till bärpaj

Chokladfondant – smältande gott

30 min

Havregrynsgröt – så blir den helt perfekt

15 min

Bästa recepten till chokladbollens dag

Påsktårta med lemon curd och grädde

2 h 40 min

Ljummen kladdkaka i vinglas

40 min

Ladda järnet – det är våffeldag

Veganskt godis – kola och bountybitar