Semmeldagen – här är dom populäraste recepten

Av: Aftonbladet

Publicerad:
Uppdaterad:
Semmeldagen - dagen vi får frossa
Semmeldagen - dagen vi får frossa

Semmeldagen är dagen när vi äntligen får lov att frossa i det goda bakverket. På tisdag 25 februari är det dags är det dags att frossa i semlor. Med åren har vi fått mer varianter på en klassisk semla då bagarna uppfinner nya. Nutellasemlan eller semmelkladdkaka, chokladsemlor, minisemlor vilken blir din favorit i år? Passa på att testa flera av våra härliga semmelrecept:

Klassisk semla – recept och steg för steg

Klassisk semla

Minisemla – små och goda

Minisemlor - Hjortronsemla och klassisk semla

Nutellasemla – recept med god nutella - för dig som vill slippa mandelmassan.

Nutellasemla - recept på god och krämig fyllning

Semmelkladdkaka – en god kakvariant

Semmelkladdkaka – ljuvligt gott

Semmellängd – recept på semla i längd

Foto: Agneta Thorsén, Thomas Carlén och Åsa Dahlgren
Semmellängd - Recept på en lååång semla

Gluten och laktosfri semla – en som passar alla

Foto: Agneta Thorsén, Thomas Carlén och Åsa Dahlgren
Glutenfria semlor – en semla för alla!

Semmelwrap – enkel att äta

Foto: Malin Johanson/TT

Mandelmassa – Gör din egen fyllning med enkelt recept

Hemgjord mandelmassa – enkelt och väldigt gott
Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK