Chokladfudgepaj med färska hallon
Chokladfudgepaj med färska hallon – baka en riktigt tjusig och god paj helt utan ugn. Sprött skal av oreokakor fylls med lenaste chokladfudge och toppas med syrliga hallon. Recept ur ”Baka i långpanna deluxe” av Frida Skattberg.
1 portion motsvarar cirka 25 bitar i receptet.
Ingredienser
Pajskal
- 3 paketOreokakor
- 125 gsmör, smält
Fyllning
- 500 gMörk choklad
- 1,5 burkkondenserad mjölk, sötad
- 500 gHallon
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Frida Skattberg
Frida Skattberg är den passionerade bakbloggaren som håller till på Gotland. Hon är receptkreatör, kakboksförfattare och influencer med fokus på sött och gott. Här på Godare delar hon med sig av både klassiska bakverk och trendiga godsaker. Bild från boken "Baka i långpanna deluxe”. Foto: Helen Pé.
Visa 24 recept