Frida Skattberg

Av Frida Skattberg

Chokladfudgepaj med färska hallon

Av Frida Skattberg

(217)

Vad tycker du?

Chokladfudgepaj med färska hallon

Chokladfudgepaj med färska hallon – baka en riktigt tjusig och god paj helt utan ugn. Sprött skal av oreokakor fylls med lenaste chokladfudge och toppas med syrliga hallon. Recept ur ”Baka i långpanna deluxe” av Frida Skattberg.

1 portion motsvarar cirka 25 bitar i receptet.

Chokladfudgepaj med färska hallon

Ingredienser

Pajskal

  • 3 paketOreokakor
  • 125 gsmör, smält

Fyllning

  • 500 gMörk choklad
  • 1,5 burkkondenserad mjölk, sötad
  • 500 gHallon

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Chokladfudgepaj med färska hallon

Frida Skattberg

Frida Skattberg

Frida Skattberg är den passionerade bakbloggaren som håller till på Gotland. Hon är receptkreatör, kakboksförfattare och influencer med fokus på sött och gott. Här på Godare delar hon med sig av både klassiska bakverk och trendiga godsaker. Bild från boken "Baka i långpanna deluxe”. Foto: Helen Pé.

Visa 24 recept