Smörad spetskålsbuljong med gari brysselkål

Av Godare

(4)

Vad tycker du?

Smörad spetskålsbuljong med gari brysselkål

Smörad spetskålsbuljong med gari och friterad brysselkål. Serveras tillsammans med färskost som får en frisk hetta från japansk inlagd ingefära.

Smörad spetskålsbuljong med gari  och friterad brysselkål

Ingredienser

  • 1 kgspetskål
  • 2 msksirap
  • 5 dlVatten
  • 2 tskvinäger
  • 2 tskJapansk soya
  • 0,5 tskSalt
  • 325 gSmör

Dressing

  • Vinäger
  • Rapsolja
  • Salt

Friterad brysselkål

  • 6 Brysselkål
  • 0,5 lRapsolja
  • Salt

Färskost med ingefära

  • 100 gFärsk ost naturell, naturell
  • 2 mskgari (picklad ingefära), finhackad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Smörad spetskålsbuljong med gari brysselkål