Pasta rosso – familjens favorit
Pasta rosso – pesto finns i fler färger än grönt. Den röda får sin vackra färg och goda smak av soltorkade tomater.
Den läckra pastan lagar du både snabbt och enkelt. Toppa med riven parmesan och basilika för lite extra lyx.
Recept av Alexandra Truedssons från Mat och maräng.
Ingredienser
- 500 gPasta
- 5 dlCrème fraiche, fetthalt 32%
- 150 gPesto Rosso, (pesto på soltorkade tomater)
- 200 gkörsbärstomater
- 1 Gul lök
- 3 vitlöksklyftor
- 1 msktorkad oregano
- Olja, att steka i
- Salt och peppar
Servera med
- parmesan
- färsk basilika
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Alexandra Truedsson
Alexandra Truedsson är matkreatör och älskar enkelt käk på få ingredienser som är färgglatt och smidigt! Hennes matlagning är en blandning mellan enkel vardagsmat för hela familjen men gör också festliga upplägg och snacksbrickor. Driver instagramkontot matochmarang.
Visa 14 recept