Picanha har en bred fettkappa som ger extra smak.
Picanha har en bred fettkappa som ger extra smak.

Picanha – så grillar du den möra styckdetaljen

3,2 (196 röster)

Grillrecept

Picanha är en styckningsdetalj som är populär i Brasilien men som nu börjar bli allt vanligare på svenska grillfester. Här är tips på hur du grillar den riktigt god. Servera med rostade potatisklyftor, chimichurri och sallad.

Picanha

  • Ingredienser

  • 1.2 kg picanha
  • salt och svartpeppar
  • Servera med

  • rostade potatisklyftor
  • 1 dl chimichurri
  • sallad

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

GLOBAL BBQ TRANCHERSET G-3, G-13

Global

GLOBAL BBQ TRANCHERSET G-3, G-13

1 699,00 kr2 698,00 kr

Tillfälligt slut

Till shoppen

LÄS VIDARE

Chimichurri – fräsch och färgstark sås

ÄMNEN I ARTIKELN

Grillrecept

Recept

Köttrecept

Grillning

MER OM GODARE

Grilla tonfisk – så blir den perfekt

20 min

Så tänder du grillen: Grillexpertens bästa tips

Grilltips – så grillar du vegetariskt

Så blir grillad kyckling – saftig och god

Undvik missen – det är så här du ska marinera

20 min

Tricket som tar grillad sparris till nya höjder

Vegan grilled cheese

25 min

Missen många gör när de grillar lax

Grillhäng! Quesadilla, oxfilé och ananas

Bästa tipsen för grillat kött

Här är kockens bästa grillknep – så lyckas du

Grillad burgare med både mozzarella och cheddar

1 h

Kalle Moraeus: Så blir du en mästare vid grillen

Bakad brie på två olika sätt

15 min

Gremolata – enkelt och gott

10 min

Grillad pizza med hemmagjord tomatsås och flatrökt skinka 

25 min

Karibiska räkspett med korianderolja

15 min

Grillad squash med ostkräm

45 min

Tricket som tar grillad sparris till nya höjder

25 min

Tonfiskcarpaccio med blomkål och hallon

30 min

Gyoza med het dippsås

1 h

Bjud på krämigt god lax

40 min

Muffins – enkelt och snabbt recept

40 min

Vattenmelon-smoothie med fläder och lime

15 min