Gubbröra på potatishalvor.
Foto: Björn Lindahl
Gubbröra på potatishalvor.

Gubbröra är alltid rätt

4,2 (15 röster)

Gubbröra är alltid rätt. Det kan vi uppskatta med de svenska högtiderna, att vi alltid vet vad som ska stå på bordet. Denna klassiska röra är god på knäckebröd, potatis eller som tillbehör. Passar till både frukost, lunch och middag, och alla högtider, året om!

Gubbröra på ansjovis

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 3 ägg
  • 10 ansjovisfiléer
  • 1 rödlök
  • 1 dl hackad dill
  • 0.5 dl hackad gräslök
  • 0.5 dl hackad persilja
  • 3 msk smörgåskaviar, t ex kalles
  • 2 äggulor

Gör så här

Av: Jon Hansson

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK