Så får du fryst fisk att smaka som färsk

Av: 

Aftonbladet

Godare

Här kommer ett grymt tips från kocken Markiz Tainton om hur du bäst tinar fryst fisk – för att få den att smaka som färsk. Knepet i videoklippet är kanske lite oväntat, men det funkar!

Markiz Taintons nya tv-program

Markiz Tainton var med i Sveriges Mästerkock 2014 och är i dag en älskad matkreatör och tv-kock. Nu är hon aktuell med ett eget program på tv-kanalen Godare. I serien bjuder hon bland annat på en krämig grön shakshuka, en pumpapasta med knaperstekt sidfläsk och flera lyxiga och enkla tapas.

– Sedan gör jag också fantastiska matvåfflor som man gör på kokosfett, rismjöl och kokosvatten.

Du kan också se programmen på Aftonbladet Mat & dryck.

I videoklippet ovan visar Markiz Tainton hur du får fryst fisk att smaka lika gott som färsk fisk.

Till shoppen
Publisert:

LÄS VIDARE

Så mycket mat ska du ha i stekpannan

ÄMNEN I ARTIKELN

Godare

Recept

Markiz Tainton – matkreatör

MER OM GODARE

Markiz Tainton: Så blir potatismos extra gott

Tricket som tar kryddorna till en ny nivå

Vindaloo med grillade lammspett, naanbröd och rostade nötter

1 h 30 min

Lyxa till maten med smörslungad potatis