Kebab i bröd – så himla gott och enkelt
Kebab i bröd – i bland vill man bara ha något riktigt gott som ändå är enkelt att sno ihop. I frysdisken hittar du numera färdigt kebabkött som bara behöver brynas i stekpanna.
Kebab i bröd
Ingredienser
- 4 bröd, till exempel pitabröd
- 600 g kebabkött
- 0.5 gurka
- 3 tomater
- 80 g sallad, blandad
- 200 g rödkål
- 8 feferoni
Vitlöksyoghurt
- 2 vitlöksklyfta
- 2 dl turkisk yoghurt
- salt och peppar
Tomatsås
- 1 lök, gul
- 0.5 msk olivolja
- 400 g krossade tomater
- 0.5 msk mald spiskummin
- 1 tsk socker
- salt och peppar
Gör så här
LÄS VIDARE
MER OM GODARE
Svampomelett med spenat
Så fixar du enkla och jättegoda lunchlådan





25 min
Tortellini med tomatsås och pesto





30 min
Potatisbullar med goda tillbehör





30 min
Gratäng med broccoloco och pasta





40 min
Majssoppa med smak av Florida





25 min
Zucchinilasagne med köttfärs





30 min
Chicken à la King med ris





30 min
Chicken tikka masala – kryddigt, hett och gott





40 min
Vegetarisk morot- och linsgryta med paprika- och chilicreme fraiche





30 min
Det här är svenskarnas favoritkebab
Röd sås – perfekt att ha till kebaben eller grillat





40 min
Vildsvinskebab!
1 h
Shwarmarulle med kyckling och vitlökssås





40 min
Därför är kebabpizzan svenskarnas favorit

Här lagar Filip Poon sin absolut bästa kebab





30 min

Adana kebab – turkiskt lammfärsspett





1 h
Kvinnan bakom den ”allsmäktiga” såsen
Så gör du goda pita, pizza och piroger
Se våra mest gillade recept
Sveriges populäraste pizza: ”Säljer två i sekunden”
