Kebab i bröd
Kebab i bröd

Kebab i bröd – så himla gott och enkelt

3,9 (19 röster)

Äntligen vardag!

Kebab i bröd – i bland vill man bara ha något riktigt gott som ändå är enkelt att sno ihop. I frysdisken hittar du numera färdigt kebabkött som bara behöver brynas i stekpanna.

Kebab i bröd

  • Ingredienser

  • 4 bröd, till exempel pitabröd
  • 600 g kebabkött
  • 0.5 gurka
  • 3 tomater
  • 80 g sallad, blandad
  • 200 g rödkål
  • 8 feferoni
  • Vitlöksyoghurt

  • 2 vitlöksklyfta
  • 2 dl turkisk yoghurt
  • salt och peppar
  • Tomatsås

  • 1 lök, gul
  • 0.5 msk olivolja
  • 400 g krossade tomater
  • 0.5 msk mald spiskummin
  • 1 tsk socker
  • salt och peppar

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Kebabpizza –

ÄMNEN I ARTIKELN

Äntligen vardag!

Recept

Huvudrätter

Lunchrecept

Mat från Mellanöstern

MER OM GODARE

Svampomelett med spenat

Så fixar du enkla och jättegoda lunchlådan

25 min

Tortellini med tomatsås och pesto

30 min

Potatisbullar med goda tillbehör

30 min

Gratäng med broccoloco och pasta

40 min

Majssoppa med smak av Florida

25 min

Zucchinilasagne med köttfärs

30 min

Chicken à la King med ris

30 min

Chicken tikka masala – kryddigt, hett och gott

40 min

Vegetarisk morot- och linsgryta med paprika- och chilicreme fraiche

30 min

Det här är svenskarnas favoritkebab

Röd sås – perfekt att ha till kebaben eller grillat

40 min

Vildsvinskebab!

1 h

Shwarmarulle med kyckling och vitlökssås

40 min

Därför är kebabpizzan svenskarnas favorit

Här lagar Filip Poon sin absolut bästa kebab

30 min

Adana kebab – turkiskt lammfärsspett

1 h

Kvinnan bakom den ”allsmäktiga” såsen

Så gör du goda pita, pizza och piroger

Se våra mest gillade recept

Sveriges populäraste pizza: ”Säljer två i sekunden”

Cheeseburgare dominerar 08:ornas hemkörda

Shanti – indiska restauranger i Stockholm

Amida – populär kolgrill i Stockholm