Biff Rydberg med senapskräm

Av Godare

(541)

Vad tycker du?

Biff Rydberg med senapskräm

Biff Rydberg med senapskräm. Krispig, stekt potatis, möra, goda köttbitar och en krämig senapssås till eller så serverar du med en äggula och en klick senap.

Tips! För att hålla allt varmt kan du ställa en form i ugnen i cirka 75 graders värme och lägga dit det du har stekt i väntan på att allt ska bli klart.

Ingredienser

Senaps- och pepparrotskräm

  • 2,5 dlvispgrädde
  • 2 mskströsocker
  • 2 mskDijonsenap
  • 2 mskpepparrot, färskriven
  • 0,5 tskSalt
  • 1 krmSvartpeppar, malen

Biff Rydberg

  • 8 potatisar , stora
  • 600 gOxfilé, eller ryggbiff
  • 3 lökar, gula
  • 0,5 krukapersilja
  • 5 mskSmör
  • 3 mskolja
  • Salt
  • vitpeppar
Biff Rydberg med senapskräm.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Biff Rydberg med senapskräm