Biff Rydberg med senapskräm
Biff Rydberg med senapskräm. Krispig, stekt potatis, möra, goda köttbitar och en krämig senapssås till eller så serverar du med en äggula och en klick senap.
Tips! För att hålla allt varmt kan du ställa en form i ugnen i cirka 75 graders värme och lägga dit det du har stekt i väntan på att allt ska bli klart.
Ingredienser
Senaps- och pepparrotskräm
- 2,5 dlvispgrädde
- 2 mskströsocker
- 2 mskDijonsenap
- 2 mskpepparrot, färskriven
- 0,5 tskSalt
- 1 krmSvartpeppar, malen
Biff Rydberg
- 8 potatisar , stora
- 600 gOxfilé, eller ryggbiff
- 3 lökar, gula
- 0,5 krukapersilja
- 5 mskSmör
- 3 mskolja
- Salt
- vitpeppar