Tortellinisoppa
Foto: Lina Eidenberg Adamo
Tortellinisoppa

Tortellinisoppa med spenat

4,2 (17 röster)

Tortellinisoppa– Soppa bör alltid smakas av för att justera salt, umami och syra eftersom olika buljonger skiljer sig åt tipsar Jessica Frej. Recept ur Jessica Frejs kokbok Jessicas vegomiddagar hur lätt som helst.

Tortellinisoppa

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1 lök, gul
  • 1 selleristjälk
  • 1 msk olivolja
  • 12 dl vatten
  • 2 buljongtärningar
  • 0.5 tsk salt
  • 4 salladslökar
  • 1 knippe grön sparris, ansad
  • 250 g färsk fylld tortellini
  • 2 dl ärtor, frysta
  • 65 g babyspenat
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • basilikablad
  • olivolja
  • svartpeppar

Gör så här

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK