Bartendern Josefines negroni sbagliato
Negroni sbagliato är en riktigt festlig, lätt och fräsch drink som passar utmärkt som aperitif innan maten.
– Förutom champagne så har man i söt vermouth och röd bitter. Garnera med en apelsinskiva och så är det klart! säger den prisvinnande bartendern Josefine Thorén.
- Tips! Om man vill avancera drinken är det trevligt att smaksätta spriten. Exempelvis kan man låta den röda bittern stå med lite frysta hallon över natten som man sedan silar av.
Negroni sbagliato – drinkrecept
Ingredienser
- 30 ml röd bitter, campari eller galliano l’aperitivo
- 30 ml vermouth, söt
- champagne
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Bartendern Josefines bästa nyårsdrinkar
Pennegroni





5 min
Här är godaste alkoholfria dryckerna
Bjud på romantisk meny till alla hjärtans dag
Janssons frestelse – krämig och varm





1 h
Stekt fläsk med persiljesås





Markiz Taintons goda julpizzor med lax eller skinka





40 min
Enchilada – gott alternativ till tacos





40 min
Äntligen dags för julens bästa fest – restfesten
Fiskburgare med krämig räksås





1 h

Så steker du den perfekta oxfilén





40 min
Här finns världens godaste mat

Saffransquinoa





30 min

Rotfruktsgratäng med cheddar – i stället för Janssons frestelse





30 min
Alexandras tacowrap har setts av miljoner
Sparkling margarita





5 min
Stekta äpplen med vaniljmascarpone





25 min

Sill med asiatiska smaker





20 min

Apelsinsallad med ädelost





15 min
Marinerade lammkotletter med ratatouille





1 h
Kladdkaka med pepparkaksdeg





30 min
Friterad camembert med frasigt chipstäcke





15 min