Ätbara julkalendrar – räkna ner till julafton med godsaker

Artikeln innehåller annonslänkar

Räkna ner till julafton med en adventskalender med choklad, lakrits, kaffe eller te.
Här listar vi goda kalendrar som är härliga att ge bort eller unna sig själv.

Julkalendrar med choklad är förstås en klassiker. Men om man är sugen på lite andra smaker och spännande kombinationer finns det massor av goda alternativ.

Och om choklad inte är din grej finns det flera alternativ med lakrits eller varför inte vingummi, marshmallows eller marmelad. Scrolla ner för att hitta din egen favoritkalender!

Marshmallowkalender

Adventskalender med ekologiska marshmallows från The Mallows. Hela 25 luckor med två bitar marshmallows i varje det finns därmed något för alla - oavsett om du tycker om surt, sött, bär eller choklad. Läs mer och förhandsboka den här! (Annons)

Tekalender

Adventskalender från English Tea Shop med 12 olika teer, vitt, grönt, svart, rooibos, hibiskus och kamomill. Njut av en kopp ekologiskt te varje dag och på julafton blir det dubbelt upp, då kan du dela smakupplevelsen med någon. Här kan du läsa mer och förhandsboka den (annons).

Lakritskalender

Adventskalender från Lakritsfabriken i Ramlösa. Kalendern varvar lakrits från standardsortiment med nya unika smaker. Dessutom innehåller den ett begränsat antal golden tickets gömts i kalendrarna, med vilka du kan vinna en upplevelse. Läs mer och förhandsboka den här (annons).

Vingummikalender

Julkalender från Wally and Whiz med veganskt vingummi i olika spännande smakkombinationer. Bakom varje lucka finns en liten påse på 5–6 stycken vingummin – med olika smaker. Här kan du läsa mer och köp här (annons).

Popcornkalender

Få en riktigt poppig adventskalender med den här popcornkalendern. Luckorna innehåller smaksatta gourmetpopcorn i 6 olika smaker, perfekt för den som gillar sälta och inte bara söt choklad. Läs mer och förbeställ den här! (Annons)

Kaffekalender

Kahls Kaffekalender bjuder i år på en ny smak varje dag fram till julafton. Resan tar dig från Kina och till Göteborg via kittlande resmål, djupdykningar i rostningsgrader och smakprofiler. En påse räcker till 2 koppar färdigt bryggt kaffe så du kan dela varje upplevelsen. Läs mer och förhandsboka här (annons).

Karamellkalender

Adventskalender från Karamelleriet innehållande goda kolor. Julkalendern har 24 luckor och varje lucka innehåller två karameller. I asken finns 20 karameller i olika smak och konsistent. Läs mer och bevaka den här (annons).

Lakritskalender

Haupt Lakrits adventskalender satsar på en tjuvstart, och ger dig hela 26 luckor. Dessa innehåller framförallt saltlakrits, men bjussar även på lite sött, surt och en mycket het. 14 av smakerna i kalendern är även limited edition – läs mer och köp här (annons).

Chokladkalender

Lyxig chokladkalender från Malmö Chokladfabrik. Varje dag får man en bit choklad – som är eko och reko, utan spår av nötter, gluten och soja. Nya smaker och klassiska möts i denna ljuvliga kalender. På julafton får man dessutom 4 bitar. Läs mer och förhandsboka här (annons).


Publisert:

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Marlon Appelgren
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET