Ingredienser
Kadhi
- 2,5 dlnaturell yoghurt, t ex soja- eller havreyoghurt
- 3,5 dlVatten
- 0,5 tskgurkmeja
- 0,5 tskChilipulver, kan uteslutas
- 1 tskSalt
- 0,75 dlKikärtsmjöl
Tadka
- 2 mskneutral olja
- 1 tskhela spiskumminfrön
- 0,5 tsksenapsfrön, bruna
- 1 Lök, finhackad
- 2 vitlöksklyftor, finhackade
- 1 mskingefära, finhackad
- 2 röda chilifrukter, torkade
- 0,5 tskGaram masala
Lökpakora
- 3 lökar, tunt skivade
- 1 Chilifrukt, grön, finhackad
- 3 dlKikärtsmjöl
- 0,5 tskFänkålsfrön
- 0,5 tskgurkmeja
- 0,5 tskChilipulver
- 1 tskSalt
- 2 dlVatten, cirka
- 1 lneutral olja, cirka, att fritera i
Servering
- ris, kokt