Gröna bönor, sesamfrön, chiliflakes och gräddfil

Av Godare

(2)

Vad tycker du?

Gröna bönor, sesamfrön, chiliflakes och gräddfil

Gröna bönor – passa på när bönorna är i säsong. Ät dem som de är eller med sälta, lite hetta från chili och krämighet från gräddfil. Recept ur ”Snacks sallad pasta dessert” av Marion Ringborg och Linn Söderström.

Gröna bönor, sesamfrön,chiliflakes & gräddfil

Ingredienser

  • 20 störbönor, eller haricots verts
  • 1 mskSesamfrön
  • 1 dlgräddfil
  • 1 krmSalt
  • 1 krmChiliflakes
  • 10 gparmesan, eller lagrad hårdost, finriven

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Gröna bönor, sesamfrön, chiliflakes och gräddfil