Rödbetsbiffar med chèvrekräm
Biff måste inte betyda nötkött. Här är i stället fantastiskt goda grönsaksbiffar med smakrika tillbehör som gör att ingen kommer att sakna köttet på tallriken.
Receptet är från Carola Magnusson och kokboken "Det smarta köket".
Ingredienser
- 4 dlrödbetor, rårivna
- 2 dlRotselleri, råriven
- 1 dlMorot, råriven
- 2 Ägg
- 0,5 dlMajsstärkelse
- havsalt
- svartpeppar
Äpple- och chèvrekräm
- 2 dlCrème fraiche
- 2 dlchèvre, riven
- 1 äpple, rivet (helst svenskt)
- 1 mskSocker
- havsalt
- Svartpeppar
Rostad rosmarinpotatis
- 600 gPotatis
- 2 mskRapsolja
- 1 tskRosmarin
- havsalt
- svartpeppar