Ingredienser
- 250 gMandelmjöl
- 5 dlflorsocker
- 4 äggvitor
- 250 gMandelmjöl
- 5 dlflorsocker
- 4 äggvitor
- 2 mskVatten
- 0,5 gSaffran
- 200 gSmör , rumsvarmt
- 1 dlFlorsocker
- 1 Äggula
Saffranssmörkräm
- 2 mskVatten
- 0,5 gSaffran
- 200 gSmör , rumsvarmt
- 1 dlFlorsocker
- 1 Äggula
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Fredrik Nylén
Fredrik Nylén kan det där med bakning. Redan 2013 var han med i “Hela Sverige bakar”, i dag skriver han kokböcker, är fotograf och driver den framgångsrika bloggen Fredriks fika hemma från köket i Hofors. Fredrik är utbildad kock och här på Godare delar han med sig av recept på knapriga småkakor, doftande bröd och smarriga desserter.
Visa 23 recept