Jenny Warsén

Av Jenny Warsén

Hallon- och lakritsfudge

Av Jenny Warsén

(5)

Vad tycker du?

Hallon- och lakritsfudge

Hallon- och lakritsfudge – smaker som gifter sig har vi hört om länge men sötsyrliga hallon och salt lakrits går upp i något slags symbios i evigheten. Ljuvligt gott och väl värt att göra. Recept ur Jennys jul av Jenny Warsén.

Hallon- och lakritsfudge.

Ingredienser

Lakritslagret

  • 40 gTurkisk peppar, cirka
  • 0,5 dlvispgrädde
  • 2 dlströsocker
  • 25 gsmör
  • 2 mskljus sirap
  • 100 gMjölkchoklad
  • Karamellfärg, svart

Hallonlagret

  • 1,5 dlvispgrädde
  • 2 dlströsocker
  • 25 gsmör
  • 2 mskljus sirap
  • 80 gHallon
  • 50 gVit choklad
  • Karamellfärg, röd

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Hallon- och lakritsfudge

Jenny Warsén

Jenny Warsén

När Jenny Warsén lagar mat ska det vara gott, gå snabbt och inte kosta alltför mycket. Hon är vardagsmatens riddare, kokboksförfattare och bloggare. Här på Godare delar hon med sig av enkla vardagsrätter och härlig sommarmat med extra goda smaker. Bild från boken "Jennys sommar". Foto: Ulrika Pousette

Visa 25 recept