Majrovan blir extra god med dill, ärtor och brynt smör.
Majrovan blir extra god med dill, ärtor och brynt smör.

Majrova med brynt smör

5 (1 röst)

Majrovor går att äta både rå och tillagad, här serveras den ugnsbakad med brynt smör, gröna ärtor, dill och hyvlad parmesan.
Recept hur Jessica Frejs kokbok ”Jessicas vegomiddagar - hur lätt som helst”.

  • Tips! Du kan ersätta majrovor med jordärtskocka och byta ut parmesan mot getost om du föredrar det.

Majrova med brynt smör

  • Ingredienser

  • 800 g majrovor
  • 8 vitlöksklyftor
  • 1 klick smör
  • salt
  • 100 g smör , att bryna
  • 200 g gröna ärtor
  • 1 dl hackad dill
  • 1 citron, saft och zest
  • 65 g babyspenat

Gör så här

LÄS VIDARE