Så blir tårtbottnarna jämnt delade
Av: Aftonbladet
Publicerad:
Uppdaterad:
Uppdaterad:
Godare
Att få tårtbottnarna helt jämntjocka är inte alltid lätt men det finns en enkel teknik att ta till. Bakproffset Andrea Brändström visar hur du delar bottnarna på bästa sätt.
Här visar Andrea Brändström hur hela tårtan skapas
Bjud på en storstilad tårta med julens goda smaker. Den lena kolasåsen passar perfekt till sötsyrlig lingonganache och pepparkakskryddade tårtbottnar. Svep in hela skapelsen i en ljuvlig marängsmörkräm med dulce de Leche.
Publicerad:
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM MAT & DRYCK
Spackla tårtan som en konditor
Så monteras höga tårtor enklast
Julens supertårta
3 h
CHATT: Så gör du bästa julfikat
Markiz Taintons gröna shakshuka
30 min
Frasiga, matiga våfflor med crunchiga röror
45 min
Söt gurksallad med krispig kyckling
35 min
Japanska gyozas med superenkel dipp
1 h
Upplev härliga pupusas!
1 h
Mandelröra med ricotta och mynta
Saffrans-och solrosröra till frasiga våfflor
Ärtröra med smak av basilika
Så gör du frasiga kokosvåfflor
Markiz Taintons knep innan du steker kycklingen
Laga Markiz krämiga pasta
50 min
Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan
Lyxa till maten med smörslungad potatis
Så gör du tomatsalsan som passar till allt
Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker
Därför ska du aldrig riva vitlök
Tapasfest med Markiz
2 h
Vanliga missen många gör när de steker
Smarta knepet när du saltat maten för mycket
Så blir din tårtbotten extra saftig och god
Spackla tårtan som en konditor
Så monteras höga tårtor enklast
Julens supertårta
3 h
CHATT: Så gör du bästa julfikat
Markiz Taintons gröna shakshuka
30 min
Frasiga, matiga våfflor med crunchiga röror
45 min
Söt gurksallad med krispig kyckling
35 min
Japanska gyozas med superenkel dipp
1 h
Upplev härliga pupusas!
1 h
Mandelröra med ricotta och mynta
Saffrans-och solrosröra till frasiga våfflor
Ärtröra med smak av basilika
Så gör du frasiga kokosvåfflor
Markiz Taintons knep innan du steker kycklingen
Laga Markiz krämiga pasta
50 min
Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan
Lyxa till maten med smörslungad potatis
Så gör du tomatsalsan som passar till allt
Så enkelt kokar du ägg utan att de spricker
Därför ska du aldrig riva vitlök
Tapasfest med Markiz
2 h