Hokifilé med pepperarrot och potatistomp

Av Godare

(1)

Vad tycker du?

Hokifilé med pepperarrot och potatistomp

Hokifilé med pepperarrot är en riktigt smakrik och god fiskrätt med lagrad ost. Toppa med varm gurka, kapris och rödlök och servera med rödbets- och potatistomp och en krispig sallad.

Recept av Carina Brydling.

Hokifilé med pepperarrot

Ingredienser

Fisken

  • 600 gHokifilé
  • 1 citron, finstrimlat skal och lite saft
  • 150 gSmör, skirat
  • 0,5 gurka, skalad och tärnad
  • 3 mskkapris
  • 1 rödlök, strimlad
  • 100 glagrad ost
  • Salt och peppar

Stompet

  • 1 rödbeta, stor (kokt och tärnad)
  • 500 gMandelpotatis, skalad
  • 1 buljongtärning, vegetarisk och ekologisk utan glutamat
  • 1 dlrödbetsavkok
  • 50 gSmör
  • Salt och peppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Hokifilé med pepperarrot och potatistomp

Ämnen