Oxfilé provencale – så lyckas du med lyxrätten
Oxfilé provencale – lyxa till det med ljuvligt god helstekt oxfilé kryddad med provencalska smaker av vitlök och persilja.
Oxfilé provencale
Ingredienser
- 800 g potatis
- 3 vitlöksklyftor
- 800 g oxfilé, putsad
- smör och olja, till stekning
Vitlökssmör
- 6 vitlöksklyftor
- 100 g smör, mjukt
- 2 msk bladpersilja, finhackad
- 0.5 msk worcestershiresås
- salt och peppar
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Portabello provencale med potatis





30 min
Tuvessonskans plåtmat – gröna recept
Oxfilépasta – krämig med svamp och vitlök





40 min
Oxfilé med baconstekt savoykål





1 h 40 min
Biff Wellington – smördegsinbakad oxfilé





1 h
Bifftaco i salladsblad





1 h
Veckomeny – recept för hela vecka 22
Veckomeny – härliga recept för hela veckan
Oxfilé och krämig potatisgratäng med cheddarost





1 h 10 min
Kycklingsallad med persika och krutonger





20 min
Matig sallad med bulgur och halloumi





30 min
Pasta med bacon





35 min
Bibimbap – en riktig smakupplevelse





1 h 50 min
Pasta med sparris och lax





30 min
Poké bowl med marinerad lax





20 min
Broccolisoppa – lättlagad och snabb





20 min
Avokadoburgare med lax och gurka





10 min
Karamelliserad lök – lyfter din maträtt till ny nivå





30 min
Dillstuvad potatis





20 min
Panerad rödspätta med dillsås och potatis





1 h 30 min
Kyckling i currysås





30 min
Chicken and waffles – amerikansk mat





1 h 30 min
Flankstek med chimichurri





40 min
Mac and cheese – het och krämig pasta





30 min