Kryddig viltkorv

(5)

Vad tycker du?

Kryddig viltkorv

Genom att varmröka korven innan tillagning förhöjer du smaken men det momentet går att hoppa över. Kycklinglevern skänker en djup smak, men tillför också en bra konsistens.

Kryddig viltkorv –  stek eller grilla.

Ingredienser

  • 750 gKarré, eller bogkött
  • 36 gnitritsalt
  • 1 vitlöksklyfta
  • Rapsolja

Korvtillverkning

  • 250 gryggspäck
  • 36 dlpotatismjöl
  • 15 gSvartpeppar
  • 15 gSpiskummin
  • 6 gDruvsocker
  • 1,5 dlbuljong, osaltad
  • 2 gfosfat
  • 1,5 mskrökt paprikapulver
  • 1 mskfriterad vitlök
  • 1 dlkycklinglever, hackad
  • 5 metergrisfjälster, cirka

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kryddig viltkorv