Filip Poon

Av Filip Poon

Pappardelle pasta med krämig kantarellsås

Av Filip Poon

(492)

Vad tycker du?

Pappardelle pasta med krämig kantarellsås

Kantareller, vitt vin och grädde i en magisk kombination – så tillagar du Filip Poons krämiga papardelle pasta.

Den här rätten kommer garanterat bli en stående pastafavorit.

Ingredienser

  • 150 gKantareller
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 Schalottenlök
  • 1 dlVitt vin, eller mer efter smak
  • 3 dlgrädde
  • 2 mskSoja
  • Persilja
  • parmesan
  • 2 portionerPasta
Kantareller, vitt vin och grädde i en magisk kombination.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Pappardelle pasta med krämig kantarellsås

Filip Poon

Filip Poon

Filip Poon kallar både sig själv och sina följare för spiskrigare. 2015 slog han igenom i ”Sveriges mästerkock” där jurymedlemmen Markus Aujalay erbjöd honom jobb i direktsändning. Han har tagit OS-guld ihop med ”Stockholm culinary team” och är i dag en av Sveriges största matprofiler på Youtube och Tiktok. I sitt Godare-program bjuder han på trendiga rätter som krispig fish-taco, dunderkebab och tiktok-pasta.

Visa 14 recept