Pappardelle pasta med krämig kantarellsås
Kantareller, vitt vin och grädde i en magisk kombination – så tillagar du Filip Poons krämiga papardelle pasta.
Den här rätten kommer garanterat bli en stående pastafavorit.
Ingredienser
- 150 gKantareller
- 2 vitlöksklyftor
- 1 Schalottenlök
- 1 dlVitt vin, eller mer efter smak
- 3 dlgrädde
- 2 mskSoja
- Persilja
- parmesan
- 2 portionerPasta
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Filip Poon
Filip Poon kallar både sig själv och sina följare för spiskrigare. 2015 slog han igenom i ”Sveriges mästerkock” där jurymedlemmen Markus Aujalay erbjöd honom jobb i direktsändning. Han har tagit OS-guld ihop med ”Stockholm culinary team” och är i dag en av Sveriges största matprofiler på Youtube och Tiktok. I sitt Godare-program bjuder han på trendiga rätter som krispig fish-taco, dunderkebab och tiktok-pasta.
Visa 14 recept