Ingredienser
- 100 gSötpotatis
- 3 kaffirlimeblad
- 4 dlKikärtsmjöl
- 1 tskhimalayasalt
- 1 tskBakpulver
- 2,5 dlVatten
- 2 mskröd currypasta, färdig eller egengjord
- 200 gMajskorn
- Frityrolja
Sötsur sås
- 3 spansk chili
- 1 piripiri chili
- 2 vitlöksklyfta
- 4 dlVatten
- 5 mskagavesirap
- 1,5 mskRisvinäger
- 0,5 tskpaprikapulver
- 2 tskhimalayasalt
- 1 mskmaizena
Röd currypasta
- 5 röda spanska chilipepparfrukter
- 1 piripiri chili, valfritt
- 1 citrongrässtjälk
- 2 kaffirlimeblad
- 1 bitgalanga, en sorts ingefära (ungefär 3 cm/bit)
- 2 shalottenlök
- 3 korianderrötter
- 0,5 tskhimalayasalt