Focaccia med rosmarin och oliver

Av Godare

(9)

Vad tycker du?

Focaccia med rosmarin och oliver

Focaccia till lunch, middag eller fest. Här bakat på kikärtor durra- och rismjöl. Pensla med olivolja och strö över flingsalt. Tryck ner oliver och lägg på några rosmarinkvistar. Buon appetito!

Recept ur boken ”Baka med bönor” av Lina Wallentinson.

Focaccia bakad med glutenfritt recept.

Ingredienser

  • 1 pktkokta kikärter
  • 5,5 dlljummet vatten
  • 25 gJäst
  • 4 mskOlivolja
  • 1 tskHonung
  • 2 dldurramjöl, 50 g/dl
  • 4 dlrismjöl, 50 g/dl
  • 3 dlPotatismjöl, 75 g/dl
  • 2 tskxantangummi
  • 2 tskSalt
  • 3 mskOlivolja, att pensla med
  • 1 tskflingsalt
  • 1,5 dlsvarta oliver
  • rosmarin , efter tycke

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Focaccia med rosmarin och oliver