Så räddar du majonnäsen
10 min
Brie chaud med päronkompott – många känner till den gratinerade getosten chèvre chaud, men tyvärr har varianten med brieost hamnat lite i skymundan. Oförtjänt enligt mig. Det här är en magisk klassiker som är ett roligt substitut till ostbrickan. Otroligt lätt att göra, och uppskattad av de flesta. Den ska enligt tradition serveras i en cocotte men det går självklart bra att ta en vanlig ugnsform eller gjutjärnspanna.
Recept från ”Min franska resa”, av Erik Hammar (Bonnier Fakta) - Sveriges mästerkock 2018.
Av: Aftonbladet
10 min
1 h
10 min
25 min
10 min
30 min
30 min
30 min
20 min
35 min
15 min
25 min
15 min
20 min
10 min
20 min
2 h
25 min
15 min
1 h 40 min
30 min
20 min
15 min
10 min
1 h
10 min
25 min
10 min
30 min
30 min
30 min
20 min
35 min
15 min
25 min
15 min
20 min
10 min
20 min
2 h
25 min
15 min
1 h 40 min
30 min
20 min
15 min