Tuvessonskans plåtmat – gröna, goda recept

Julia Tuvesson bjuder på härliga recept ur kokboken Plåtmat

Av: 

Nina Kindbro

Recept ur Julia Tuvessons kokbok Plåtmat.

Foto: Julia Tuvesson

Middagstips

Bakad fårost, Portabello provencale och Halloumipytt. Tuvessonskans plåtmat är kokboken för dig som älskar matlagning men inte vill lägga ner all din tid på den. Och helst så lite disk som möjligt.

Julia Tuvesson bloggar på Tuvessonskan där hon delar med sig av lättlagade, gröna recept. Här är några riktigt goda rätter ur hennes kokbok Plåtmat lagade på just en plåt.

Här kan du prova något av Tuvessonskans goda recept ur kokboken Plåtmat:

Julia Tuvesson med sin kokbok Plåtmat.

Foto: Julia Tuvesson
Publisert:

LÄS VIDARE

Rostad blomkål – med dragonmajonnäs och dillfries

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

MER OM GODARE

Rostad blomkål – med dragonmajonnäs

40 min

Bakad fårost med rostad tomat

20 min

Aubergine med chermoula

15 min