Mjölkchokladparfait med kakaonibs
Foto: Bengt O. Pettersson
Mjölkchokladparfait med kakaonibs

Mjölkchokladparfait med kakaonibs

3,6 (133 röster)

Mjölkchokladparfait med kakaonibs – Äntligen en chokladparfait som är enkel att göra. Den mörka chokladen ger ett härligt djup i smaken. Servera gärna parfaiten med färska bär. Recept ur Chokladmakarens handbok av Gustaf Mabrouk.

OBS! Tid i frysen tillkommer med minst fyra timmar.

Mjölkchokladparfait med kakaonibs

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 5 dl vispgrädde
  • 400 g kondenserad mjölk, sötad
  • 200 g mjölkchoklad, 38 %
  • 70 g mörk choklad, 65 %
  • kakaonibs

Gör så här

Av: Nina Kindbro

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK