Spackla tårtan som en konditor

Av: 

Aftonbladet

Godare

En perfekt spackling av tårtan blir pricken över i. Bakproffset Andrea Brändström visar sina smartaste knep för bästa resultat.

Här visar Andrea Brändström hur hela tårtan skapas

Bjud på en storstilad tårta med julens goda smaker. Den lena kolasåsen passar perfekt till sötsyrlig lingonganache och pepparkakskryddade tårtbottnar. Svep in hela skapelsen i en ljuvlig marängsmörkräm med dulce de Leche.

Publisert:

LÄS VIDARE

Så blir tårtbottnarna helt jämna

ÄMNEN I ARTIKELN

Godare

Bakning

Recept

Andréa Brändström – bakkreatör

MER OM GODARE

Så blir tårtbottnarna jämnt delade

Så monteras höga tårtor enklast

Så blir din tårtbotten extra saftig och god

Julens supertårta

3 h

CHATT: Så gör du bästa julfikat

Välkommen till tv-kanalen Godare

Tre ljuvliga påsktårtor att bjuda på

Färskostmoussetårta med jordgubbar

Kavringstårta med matjessill – snabb och enkel att göra

20 min

Därför firas ”fössta tossdan i mass”

Markiz Taintons gröna shakshuka

30 min

Frasiga, matiga våfflor med crunchiga röror

45 min

Japanska gyozas med superenkel dipp

1 h

Mandelröra med ricotta och mynta

Saffrans-och solrosröra till frasiga våfflor

Ärtröra med smak av basilika

Så gör du frasiga kokosvåfflor

Laga Markiz krämiga pasta

50 min

Så gör du tomatsalsan som passar till allt

Upplev härliga pupusas!

1 h

Enkla knepet – så stänker det mindre från stekpannan

Därför ska du aldrig riva vitlök

Knepet för dig som vill äta färskpotatis – året runt

Rödspätta med saffranssås och smörslungad potatis

45 min