Jultips

presenteras av

Krämig sillröra med prästost och dillfrön

3,9 (54 röster)

Sillröra med prästost och dillfrön. Sill och ost, klart det passar ihop. Här visar kocken Mattias Larsson hur du gör en härligt krämig och smakrik sill.
– Jag kan lova att det blir supergott, säger Mattias Larsson.

Antalet portioner är beräknat för en buffé.

Sillröra med 5-minuters-sill, prästost och dillfrön

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 1 förpackning förinlagd sill, filéer
  • 0.5 tsk dillfrö, mortlat
  • 50 g prästost
  • 2 msk hackad dill
  • 0.5 dl majonnäs
  • 2 msk crème fraiche

Gör så här

Av: Aftonbladet

Foto: Fredrik Streiffert

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM MAT & DRYCK