Krämig sillröra med prästost och dillfrön
3,9 (54 röster)
Sillröra med prästost och dillfrön. Sill och ost, klart det passar ihop. Här visar kocken Mattias Larsson hur du gör en härligt krämig och smakrik sill.
– Jag kan lova att det blir supergott, säger Mattias Larsson.
Antalet portioner är beräknat för en buffé.
Sillröra med 5-minuters-sill, prästost och dillfrön
Ingredienser
- 1 förpackning förinlagd sill, filéer
- 0.5 tsk dillfrö, mortlat
- 50 g prästost
- 2 msk hackad dill
- 0.5 dl majonnäs
- 2 msk crème fraiche
Gör så här
Av: Aftonbladet
Foto: Fredrik Streiffert
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM MAT & DRYCK
Smaksätt med fänkål och dill - en superkombo!
1 h 10 min
Sill smaksatt med svarta vinbär och enbär
Toppa julgröten med nya och goda smaker
45 min
Extra julig smak på bullarna
25 min
Knäck – så blir den helt perfekt
1 h
Jessica Frejs enkla och snabba tips inför jul
Tacomys med ”falsk” guacamole
30 min
Chatta med Gustav ”Jävligt gott” Johansson
Så fixar du det vegetariska julbordet
1 h
Portvinstillverkaren: Port borde passa er svenskar
Årets kock bjuder på en hel julmeny – på EN tallrik
Veganskt julfika med Mattias Kristiansson
Årets julskinka kan bli rekorddyr
Veganska saffransbullar med mandelmassa
2 h
Veganska dadelpraliner
10 min
Veganska mandelmusslor
1 h 30 min
”Kolla i kylen – minst en sak visar vägen till dagens middag”
Mattias Larssons bästa silltips till jul
Smaksätt med fänkål och dill - en superkombo!
1 h 10 min
Sill smaksatt med svarta vinbär och enbär
Toppa julgröten med nya och goda smaker
45 min
Extra julig smak på bullarna
25 min
Knäck – så blir den helt perfekt
1 h
Jessica Frejs enkla och snabba tips inför jul
Tacomys med ”falsk” guacamole
30 min
Chatta med Gustav ”Jävligt gott” Johansson
Så fixar du det vegetariska julbordet
1 h
Portvinstillverkaren: Port borde passa er svenskar
Årets kock bjuder på en hel julmeny – på EN tallrik
Veganskt julfika med Mattias Kristiansson
Årets julskinka kan bli rekorddyr
Veganska saffransbullar med mandelmassa
2 h
Veganska dadelpraliner
10 min
Veganska mandelmusslor
1 h 30 min