Babas – bärfyllda kransar

Av Nina Kindbro

(5)

Vad tycker du?

Babas – bärfyllda kransar

Babas – vin- eller romindränkta kransar fyllda med frukt och bär. Recept ur Birgitta Rasmussons nya bakbok ”Birgittas bästa recept vi minns” (Lind & Co).

Babas – romindränkt krans.

Ingredienser

  • 0,5 dlmjölk
  • 15 gJäst
  • 3 ägg
  • 1 mskSocker
  • 1 krmSalt
  • 4 dlmjöl
  • 100 gsmör, mjukt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Babas – bärfyllda kransar

Nina Kindbro

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.

Ämnen