Tacopaj med goda tillbehör
Det blir ingen riktig fredag utan tacopaj. Här är knepet som gör pajskalet extremt sprött – och ingredienserna som ger en krämig fyllning. Kan serveras som ett tillägg till den vanliga tacobuffén eller bara som den är men de klassiska tillbehören.
Ingredienser
Pajskalet
- 4 dlmjöl
- 50 gSmör, eller margarin
- 1 tskBakpulver
- 1 krmSalt
- 1,5 dlmjölk, eller filmjölk
Fyllning
- 500 gFärs, (det funkar lika bra med nötfärs som blandfärs)
- 1 Lök, hackad
- 1 påsetacomix
- 2 mskmjöl
- 1 dlVatten
- 2 vitlöksklyfta, hackade
- 4 tomater
- 4 feferoni, i mindre bitar
- 2 dlCrème fraiche
- 4 mskmajonnäs
- 1 dlRiven ost