Tacopaj med goda tillbehör

Av Godare

(17)

Vad tycker du?

Tacopaj med goda tillbehör

Det blir ingen riktig fredag utan tacopaj. Här är knepet som gör pajskalet extremt sprött – och ingredienserna som ger en krämig fyllning. Kan serveras som ett tillägg till den vanliga tacobuffén eller bara som den är men de klassiska tillbehören.

Den optimala tacopajen.

Ingredienser

Pajskalet

  • 4 dlmjöl
  • 50 gSmör, eller margarin
  • 1 tskBakpulver
  • 1 krmSalt
  • 1,5 dlmjölk, eller filmjölk

Fyllning

  • 500 gFärs, (det funkar lika bra med nötfärs som blandfärs)
  • 1 Lök, hackad
  • 1 påsetacomix
  • 2 mskmjöl
  • 1 dlVatten
  • 2 vitlöksklyfta, hackade
  • 4 tomater
  • 4 feferoni, i mindre bitar
  • 2 dlCrème fraiche
  • 4 mskmajonnäs
  • 1 dlRiven ost

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Tacopaj med goda tillbehör

Ämnen