Ingredienser
- 600 gsmå potatisar
- 1 mskolivolja
- 200 gharicots verts
- Flingsalt
- 400 gryggbiff
- Salt och peppar
- 1 msksmör
Sallad
- 1 medelstorLök, gul
- 2 Avokado
- 250 gTomat
- 20 sötmandlar
- 6 torkade apriskoser
- 0,5 mskvinäger
- 1,5 mskOlivolja
- Salt och peppar
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Elisa Amorelli är reporter och redaktör på Aftonbladet Godare. Hon har en journalistexamen vid Göteborgs universitet och en kandidatexamen i media- och kommunikationsvetenskap från Uppsala universitet. Hon har även studerat vid Freie Universität i Berlin och jobbat som reporter på flera nyhetsmedier. I vår går Elisa på en vinkurs i Rom. Genom flera personliga texter får läsarna följa med och lära allt från början: hur man skålar, smakar och njuter av vin som en riktig italienare.