Pankopanerad rotselleri med brynt hollandaise
30 min
Matsmarta onsdag
Rödbetsburgare med brynt lökdressing. Läckert röda burgare med smakrik dressing. Recept från Stensbergshemmets kök i Kalmar. Rätten ger ett klimatavtryck på 0,4 kg CO2e per portion enligt Carbon cloud.
Recept från boken ”Tänk om” (Bergkvist publishing).
Kock och matstylist Linda Dahl, foto av David Back.
30 min
30 min
45 min
20 min
20 min
30 min
30 min
35 min
25 min
35 min
40 min
1 h
30 min
45 min
1 h
20 min
45 min
50 min
30 min
1 h
30 min
30 min
45 min
20 min
20 min
30 min
30 min
35 min
25 min
35 min
40 min
1 h
30 min
45 min
1 h
20 min
45 min
50 min
30 min
1 h