Nyttig pinnglass - så gör du
Glassäsongen är här! Skippa raffinerat socker och läbbiga E-nummer.
Gör egen glass på naturliga råvaror, det gör gott för hälsan och själen.
Nu är det äntligen tid att äta pinnglass igen. Men vill du undvika E-nummer, raffinerat socker och andra onyttigheter kan du enkelt göra egen glass som är både nyttig och god. Det bästa av allt - till och med barnen älskar det.
Här är våra tre bästa recept på hemgjord pinnglass
- Krämig smoothieglass – god och nyttig glass fri från gluten, laktos och ägg.
- Frozen banana pops – glass med banan och choklad
- Frisk kiwiglass – isglass med kiwi, äpple och fläder
Publisert:
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Goda återvinnarglassen





5 min
Ananas libre





5 min
Bananglass – världens enklaste recept





10 min
Banana split – klassikerna alla älskar





10 min
Marängsviss – barnsligt gott helt enkelt





15 min

Hemgjord glass med djungelvrål





25 min
Karamelliserade popcorn – så gör du





20 min
Isglass med två olika smaker





20 min
Fem läckra jordgubbsrecept
Melonslush med lime och mynta





10 min
Får jag inte dessert blir jag arg!
Äntligen - glassen som inte smälter
Här är sommarens glassigaste nyheter
Årets glassnyheter 2022
Så bakar du med mindre socker
Hela listan: Här är årets alla glassnyheter
Klassiska pannkakor





40 min
Så blir du bra på att laga somalisk mat
Mustig och syrlig vinbärssorbet





30 min
Grillad ananas med vaniljcrème





2 h
Bananglass – Frozen banana pops





15 min
Krämig smoothieglass på pinne





15 min
Grillad ananas – ljuvlig med apelsin





25 min
Kolakokta äpplen – prova själv!





30 min