Citronpaj i portionsform
1 h
– I den här luftiga moussen samsas mina favoritsmaker, pistasch är en av dem. Nötterna bidrar även med lite tuggmotstånd, säger Paolo Roberto.
Recept ur boken Paolo Robertos italienska kök - mat från gudarnas stig (Bonnier Fakta) Foto: Anna Huerta.
Av: Aftonbladet
1 h
3 h
30 min
40 min
1 h
1 h 10 min
1 min
40 min
1 h 20 min
35 min
20 min
1 h
1 h 10 min
45 min
1 h 15 min
1 h 15 min
40 min
30 min
30 min
45 min
1 h
3 h
30 min
40 min
1 h
1 h 10 min
1 min
40 min
1 h 20 min
35 min
20 min
1 h
1 h 10 min
45 min
1 h 15 min
1 h 15 min
40 min
30 min
30 min
45 min