Oxfilépasta – krämig sås med svamp och vitlök

Av Godare

(418)

Vad tycker du?

Oxfilépasta – krämig sås med svamp och vitlök

Pasta med oxfilé – lyxa till pastan med oxfilé och konjak. Snåla inte med grädden, den ger den där härligt krämiga och djupa smaken. Rosmarin, timjan, konjak och vitlök sprider ljuvliga dofter i köket.

Oxfilépasta.

Ingredienser

  • 250 gchampinjoner
  • 1 mskSmör
  • 300 gOxfilé
  • 1 tskfärsk rosmarin
  • 2 tskfärsk timjan
  • 1 rödlök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 3 dlGrädde
  • 1 mskkoncentrerad oxfond
  • 1 tskSoja
  • 1 mskKonjak
  • Salt och peppar
  • 400 gTagliatelle
  • 1 bunt slätbladig persilja

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Oxfilépasta – krämig sås med svamp och vitlök